Anket Doldurarak Para Kazanılır Mı ?


 İnternetden para kazanmanın onlarca yöntemi vardır. Bunlardan bir tanesi de anket çözerek para kazanmaktır. Peki anket çözerek yüksek paralar kazanmak mümkünmüdür. Bu soruya şöyle cevap verebilirim arkadaşlar. Eğer ABD'de veya Kanada'da yaşıyor olsaydınız anket çözerek aylık 1500-3000 $ arası para kazanmanız mümkündür. Ülkemizde ise anket çözerek büyük paralar kazanmayı hayal etmeyiniz arkadaşlar. Bu sizde hayal kırıklığı yaratır. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. ABD ve Kanada ülkelerinde bulunan anket firmaları anket başı 5-50$ arası ücret vermektedir ve günde en az 2 anket yollamaktadır kullanıcılarına. Bu firmalardan çok az kadarı da dünyaya açılarak kullanıcılarına ulaşmaktadırlar. Ancak anket başına en fazla 10$ vermektedirler ve hafta 1-2 anket yollamaktadırlar. Bu nedenle de bu firmalardan aylık büyük mevlalar kazanmayı umut etmeyiniz arkadaşlar. Bir çok kişi yalan yanlış anlatımlar ve kitaplar ile sizleri kandırarak paranızı çalmaktadırlar. İnternetde dolanan anket kitaplarına kesinlikle itibar etmeyiniz arkadaşlar. Bu kitaplarda verilen firmaların yüzde 90'lık bölümü ülkemize kapalıdır. Diğer kalan bölümü da bize haftada 1-2 anket yollamaktadır ve çok küçük miktarlar 
vermektedirler anket başına. Siteye üye olurken de sizlerden üyelik ücreti istemektedirler. 



 Tabi ülkemizde faaliyet gösteren ciddi anket firmaları da bulunmaktadır. Bu firmalardan büyük paralar olmasa da aylık 200-300 tl civarı kazanç sağlamanız mümkündür arkadaşlar. Ben sizler ile ciddi anket firmalarını paylaşacağım. Aramanıza gerek kalmadan üye olabilirsiniz ve mail adreslerinize gönderilen anketlerinizi çözebilirsiniz. Sizlere küçük bir tavsiye yabancı anket firmalaranı üye olurken gmail veya yahoomail, türk firmalarına üye olurken hotmail üzerinden kayıt olmanız. Böylece daha fazla anket alırsınız. Anket firmalarının çalışma mantığı şu şekildedir. Firmalara ürünleri ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek için anket firmaları ile bağlantıya geçerler. Anket firması da anket başına ücretini hesap ederek sizlere anketlerini yollarlar. Öncelikle ürüne veya konuya uygun olup olmadığınızı araştırmak için sizlere bir iki küçük soru sorarlar. Eğer uygun profile sahipseniz anketi çözmeye başlamanıza izin verirler. Anketleriniz sisteme üye olurken kayıt olduğunuz mail adresine gelir. Sizlerde bu anketleri çözerek para kazanırsınız. Aşağıda sizlere sağlam ve güvenilir anket firmalarını tanıtacağım arkadaşlar.

GÜVENİLİR ANKET FİRMALARI

Cint grubu, yenilikçi araştırma ürünleri sunan özel sektöre ait bir yazılım şirketidir. Cint grubu bünyesinde çalışan yerli ve yabancı onlarca anket firması bulunmaktadır. Bu firmalar Cint grubu şirketi ile iletişime geçerek anketlerina katılımcı sağlamak amacıyla aracılık yapmasını isterler. Cint grubu da firmaları araştırır eğer güvenilir ise başvurularını kabul eder. Ben sizlere 3 senedir çalıştığım üç adet Cint grubuna bağlı çalışan Türk anket firmasını tanıtacağım bu yazımda arkadaşlar. Fazla uzatmadan firmalarımızı tanıyalım. Gün geçtikçe ve yeni güvenilir firmalar keşfettikçe buradan sizlere paylaşımda bulunacağım.

1. SUPERKOZMETİK


 Bu anket firması sizlere genellikle kozmetik ve güzellik konuları ile ilgili anketler yollamaktadır. Cint şirketlerine bağlı bir sitedir. Siteye üye olmak için BURAYA tıkladıktan sonra en altta hemen üye ol butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. Bu sitemizin alt ödeme limiti 10 Euro'dur arkadaşlar. Limitiniz dolduğu anda Paypal ile ödeme alabilirsiniz. Site sizlere ayda 6 anket göndermektedir ve bu anketleri çözdüğünüz zaman 10 Euro'ya çok rahat ulaşabilmektesiniz.

2.POLLEMİK


 Bu anket firmasında her çeşit konuda anketler yayınlamaktadır ve sizlere yollamaktadır. Bu sitemiz de 'cint' şirketlerine bağlı bir araştırma sitesidir. Siteye üye olmak için BURAYA tıklayınız ve boşlukları doldurarak üyeliğinizi tamamlayınız. Bu sitemizin de alt limiti yukarıdaki sitemiz gibi 10 Euro'dur. Limitiniz dolduğu anda Paypal ile ödeme isteyebilirsiniz.

3. AZBUZ

  Azbuz araştırma firamasına üye olduktan sonra çeşitli ürünler ve hizmetler hakkında anketler alacaksınız. Mail adresinize düzenli olarak gelen mailleri yanıtlayarak para kazanacaksınız. Sitenin üyelik bölümüne ulaşmak için BURAYA tıklayınız. 

4. AKAMPÜS


  Akampüs de diğer firmalar gibi anket araştırmaları karşılığında sizlere ücret ödeyen bir firmadır arkadaşlar. Bu site genellikle üniversiteli öğrencilerin ek gelir sağlaması amacıyla kurulmuş bir sitetir ama isteyen herkes üye olabilmektedir. BURAYA tıklayarak sitenin üyelik alanına ulaşabilirsiniz.

 Sizlere yukarıda vermiş olduğum 3 site çok güvenli sitelerdir arkadaşlar. Ben uzun zamandır bu siteleri kullanıyorum ve onlarca dolar kazanmış bulunmaktayım bu sitelerden. Sitelere üye olduktan 24 saat sonra anketler gelmeye başlayacaktır. Sizlere önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum sitelere üye olurken aynı mail adresleriniz ile üye olunuz. Ayrıca BURADAN profilinize ulaşarak profilinizi tamamlayınız. Çünkü profilinize göre anketler çoğalıp azalabilmektedirler. Ayrıca bir not daha profilinizi tamamlarken en altta bulunan aylık kac anket istiyorsunuz sorusuna en fazla seçeneği işaretleyin ki daha çok anket alınız. 

DİĞER GÜVENİLİR ANKET FİRMALARI

 Sizlere aşağıda bir kaç tane anket firması ismi vermek istiyorum arkadaşlar. Bu firmalar ülkemizde de araştırma yapan ve ülkemize de ödeme yapan anket firmalarıdır. Hepsindende az veya çok kazanç sağlamış bulunmaktayım. Sitelere üye olmak için üzerlerine tıklayınız ve üye olunuz. Unutmayın her siteye üye olurken aynı mail adresiniz ile üye olun. 

1.PAİDWİEWPOİNT : Bu firma sizlere 0.10 cent değerinde günlük 3-8 arası anket yollamaktadır arkadaşlar. Anketler en fazla 3 dakika sürmektedir ve anketleri çözer çözmez paranız site hesabınıza geçer. Site Paypal üzerinden ödeme yapmaktadır. Bende sizlere bu siteyi şiddetle tavsiye ediyorum denemekte yarar var arkadaşlar. Üye olmak için BURAYA tıklayınız. 
2. MYSURVEYS : Mysurveys firması uluslararası bir firma olmakla beraber ülkemizde de araştırmalarına başlamıştır. Bu anket firmasından anket doldurarak hem para ödülü hem de arçelik, vestel gibi markalardan hediyeler kazanabilirsiniz. BURAYA tıklayarak sitenin üyelik alanına ulaşabilirsiniz.
3. JUSTPLAY : Justplay üye olduktan sonra sizlere en fazla 3 dakikalık anketler yollayarak doldurmanız karşılığında çekiliş hakkı veriyor. İstediğiniz ürün çekilişine katılabiliyorsunuz. Tamamen milli piyango idaresine bağlı olan ve resmi olan bu siteden anketler karşılığında çok farklı ödüller kazanabilirsiniz. BURAYA tıklayarak siteye üye olabilirsiniz. 
4. RENKLİBİR : Renklibir anket firması türkçe bir firma olup sizlere doldurduğunuz kısa anketler karşılığında farklı ödüller sunan bir firmadır. Sitede hediye kazananların neler kazandığını rahatlıkla görebilirsiniz. Siteye üye olmak için BURAYA tıklayınız. 
5. İNGUİSİON : İnguision firması Vodafone ve bunun gibi bir çok firmayla çalışan bir anket sitesidir. Bu firma sizlere yolladığı anketleri doldurmanız karşılığında çeşitli ödüller ve 50-100 TL arası hediye çekleri kazandırmaktadırlar. Onlarca konuda anketler yollamaktadır. BURAYA tıklayarak siteye üye olabilirsiniz. 
6. GLOBALTESTMARKET : Globaltestmarket firması sizlere yollamış oldukları anketler ile 35-80 arası puanlar kazandırmaktadır. Bu puanlar ortalama 1.5 - 4 $'a tekamül etmektedir. Eğer sizlere yolladıkları anketlerdeki kriterlere uymuyorsanız sizlere teselli olarak 5 puan vermektedirler. Toplamda 1000 puanınız olduğu zaman size 50 $'lık çek yollamaktadırlar. Anketleri Türkçe olarak yollamaktadırlar ve haftada 3 - 6 arası anketler yollamaktadırlar. Siteye üye olmak için BURAYA tıklayınız. 
7. DAEDALUS : Ödüllüanketler firması bünyesi altında çalışan Daedalus sizlere anketler yollayarak doldurduğunuz her anket başına 1-12 TL arası ücret ödemektedir. Site ödemelerini Paypal üzerinden yapmaktadır. Firma çok güvenilir bir firmadır. Rahatlıkla üye olabilirsiniz. BURAYA tıklayarak üye olunuz. 
8. CAREERS : Careers aanket firması sizlere üye olduğunuz anda 5 $ üyelik bonusu vermektedir. 25 $ ödeme limiti olan bu anket sitesi sizlere Paypal aracılığı ile ödemelerini yapmaktadır. Pek sık anket yollamasa da yolladığı anketler 3-15 $ arasıdır. Yani alt limiti kolayca tamamlayabiliyorsunuz bu sitede. BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz. 
9. SURVEYHEAD : Surveyhead anket firması anket firmaları arasında en güvenilir olanlarındandır. Üye olduğunuz zaman sizlere hafta 1-2 anket yollamaktadırlar ve yolladıkları anketler karşılığında sizlere 3-15 $ arası ödeme yapmaktadırlar. Ayrıca bazen büyük bir sürpriz yaparak 25 $'lık anket yollamaktadır. Site Paypal aracılığı ile ödeme yapmaktadır. Üye olmak için BURAYA tıklayınız. 
10. TOLUNA : Toluna firması bütün ülkelere anket yollayan bir anket firmasıdır. Bu firma sizlere yolladığı anketler başına puanlar vermektedir ve siz bu puanlar karşılığında ister para olarak ister hediye olarak alabilirsiniz. Siteye üye olmak için BURAYA tıklayınız. 
11. SURVEYSAVVY : Surveysavvy firması ile anketler doldurduğunuz zaman sizlere çekiliş hakları verir ve bu çekilişler sayesinde sizlere para ödülü veya çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Ödemeleri Paypal aracılığı ile yapmaktadır. Siteye üye olmak için BURAYA tıklayınız.

Ayrıca isteyen arkadaşlar aşağıdaki linklerden birinden BEDAVA ANKET KİTABI'nı indirebilir ve inceleyebilir.