Bedava Forum Sitesi Kurmak


 Günümüz İnternet aleminde herkes rahatlıkla bir web sitesi veya forum sitesini sahip olabiliyor. Bazıları ücretli olarak açabiliyor bazıları da bunlara bedava sahip olabiliyor. Elbette ki profesyonelce hazırlanmış bir web sitesinin veya forum sitesinin ziyaretçi sayısı diğerlerine oranla daha fazla olmaktadır. Daha fazla ve aktif ziyaretçi çekebilmemiz için her zaman kaliteli yayınlar paylaşmalıyız veya kaliteli forumlar yaratmalıyız. 



 Bu da tamamiyle bizlerin hayal gücüne kalmış bir şeydir. Kendi hayal gücümüzü kullanarak bedava kurmuş olduğumuz bir web sitesini veya forum sitesini çok güzel yerlere getirebiliriz. Bu günlerde internetin yeni modası forum siteleri olmuştur. Bu forum siteleri ziyaretçi ve konu bakımından bizlere daha fazla geniş kitlelere ulaşma imkanı vermektedir. Ülkemizde webmasterforumu, forumtr, r10 gibi büyük forum siteleri oldukça fazladır. Bu forumlara günde binlerce kullanıcı girerek vakit geçirmektedir. Forum sitelerinin bir diğer avantajı da gelen ziyaretçilere daha fazla çeşitlilik vererek onların sitemizde daha fazla vakit geçirmesini sağlamaktır. 





 Sizlerde forum sitesi kurarak kullanıcılarınıza ulaşabilir ve daha büyük kitlelere ulaşabilirsiniz. Üstelik bunu bedava yapabilirsiniz. Bedava forum siteleri de tıpkı diğer forum siteleri gibi geniş kitlelere ulaşma imkanı sağlayabilmektedir. Aşağıdaki örnek forumları ziyaret ederek görebilirsiniz. 


Örnek 1: alayli.smf123.net

Örnek 2: bitanem.smf123.net
Örnek 3: good16.10tl.net

 Yukarıda görmüş olduğunuz forumlar tamamen bedava yapılmıştır ve ziyaretçi durumlarını görüyorsunuz. Sizde böyle bir foruma kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Sizlere bedava forum açabileceğiniz üç adet forum sitesi vereceğim. Bu siteleri kullanarak forumunuzu kolaylıkla açabilirsiniz ve sizde internet dünyasındaki yerinizi alabilirsiniz. 


Site 1: www.forum.ac

Site 2: www.smf123.net
Site 3: www.10tl.net