Türkiye'nin En Büyük ve Güncel Forumları Hangileridir ?

 Günümüzde internet kullanıcılarının en çok kullandıkları paylaşım alanları paylaşım forumları olmuştur. Ülkemizde bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olan bu büyük paylaşım forumları biz kullanıcılara her türlü konularda yardımcı olmaktadır. Forum siteleri bilgi, teknolijı, dini, para kazanma yöntemleri, mp3, film ve bunlara benzer yüzlerce alanda bilgi paylaşımlarını kullanıcılara sunmaktadır. Ülkemizde bulunan forum siteleri genellikle oyun, bilgi, teknoloji ve internet alanında favori durumdadır. Diğer forumlar çok fazla olmasa da kullanıcılarına hizmet etmektedir. 



 Forumlar bizlere bir çok alanda fayda sağlamaktadırlar. Örneğin elimizde bulunan videoları, mp3lerii filmleri forum sitelerinde paylaşarak upload başına para kazanabiliriz. Veya elimizde olan kendi yazmış olduğumuz tanıtım makalelerini forumlarda paylaşarak ürün tanıtım, site tanıtımı yaparak kullanıcıların dikkatlerini çekebiliriz. Bunun gibi onlarca fikir gelebilir aklımıza. 

 Ülkemizde en çok ziyaret edilen ve en çok paylaşım yapılan forumları hiç merak etmediniz mi. Forum siteleri binlerce kullanıcıya paylaşım hizmeti sunarak genişlemeye ve büyümeye devam etmiştir ve etmektedirler. Ülkemizde bulunan bazı önemli forum sitelerini aşağıda sizler için paylaştım arkadaşlar. Dilerseniz bu forumları ziyaret ederek sizde inceleyebilirsiniz ve paylaşım yapabilirsiniz. 



1- R10.net : Ülkemizde hemen hemen en çok ziyaret edilen bir forum sitesidir. Herkese açık olmayan ve sadece davetiye ile üye olabileceğimiz bir webmaster forumu olarak göze çarpmaktadır. 

2- frmtr.com : ForumTR kendilerini Türkiye'nin en büyük paylaşım forumu olarak tanıtmaktadır. Üyelikleri herkese açıktır ancak paylaşım yapmak istediğiniz zaman en az 20 mesaj yazmış olmanız gerekmektedir. 

3- Donanım Haber Forum : Çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Donanım haber forumu üyeliklerini herkese açmaktadır. Özellikle gece yarısına doğru ziyaretçi sayısında tavan yapmaktadır.

4- Tahribat : Çok sade ve doğal bir yapıya sahip olan Tahribat forumu diğer forumlardan farklı olarak güncel olaylar ile ilgili konuları anasayfasında paylaşmaktadır. Onlarca çeşitli konuda aradığınız bilgileri bulabileceğiniz bir forumdur.

5- 2asimp3 : Yukarıdaki forumlar kadar büyük olmasa da farklılık açısından sizler ile paylaşıyorum arkadaşlar. 2asimp3 forumu her türlü mp3 paylaşımlarınızı yapabileceğiniz sade ve güzel bir forum sitesidir. 

6- Forum Divxplanet : Her türlü filmi bulabileceğiniz binlerce kullanıcısı bulunan bir forum olan Divxplanet forumunda yüzlerce filmi bulabilir ve indirebilirsiniz. 

7- Webmaster Sitesi : Webmaster forumu sizlere onlarca yoldan e-ticaret yapma imkanı sunan ve gün gün büyümekte olan bir forumdur. 

8- İslami Forum : Adından da anlaşılacağı gibi İslami forumda dini paylaşımlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz arkadaşlar. 
 
 Yukarıda paylaşmış olduğum forumlar güncel ve alanları bakımından en popüler olan forumlardır.