Video Paylaşım Siteleri

 İnternet dünyasının kuşkusuz en çok yaygın olan aktivitesi video sitelerinden videolar izlemek veya bu sitelere videolar upload ederek paylaşım yapmaktır. Günümüzde en popüler olan video sitelerini şöyle bir gözden geçirmek gerekirse bunlar en başta Youtube olmak üzere, Mynet, İzlesene, Dailymotion ön plana çıkan bazı video paylaşım siteleridir. Bunlar gibi sitelere kendi videolarınızı yükleyerek kullanıcılara ulaşabilirsiniz ve şansınız da yaver giderse bu alanda popülerler arasına bile girebilirsiniz.



 Peki ne tür videolar paylaşırsa daha ön planda olabiliriz. Örneğin kendi hazırlamış olduğunuz tanıtım videoları ile elinizde bulunan bir programın, web sitesinin, ürünün tanıtımlarını yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz videonun en başına ve en sonuna hatta videonuzun tanıtım alanına da yayınladığınız aracın linkini koyarak ziyaretçilerinizi arttırabilirsiniz ve bu alanlarda kazanç sağlayabilirsiniz. Video hazırlamak zor ve zahmetli bir iş derseniz çekmiş olduğunuz ilginç bir görüntünün bir videonun paylaşımını yaparak popüleritenizi arttırabilirsiniz. Günümüzde cep telefonu her alanda olduğu gibi video yakalama alanında da bizim için biçilmiş kaftan. Karşınıza çıkan ilginç bir görüntüyü cep telefonunuz ile çekerek paylaşabilirsiniz ve bir bakmışsınız ki videonuz binlerce izlenme oranı kazanmış. Bunların en güzel örneklerini Youtube'de görebiliyoruz. Youtube'ye günde milyonlarca kişi girerek saatlerce video izliyor ve popüler olmanız açısından Youtube en büyük şanstır sizler için.


 Peki video paylaşım siteleri sadece Youtube veya Dailymotion vb ile mi sınırlıdır. Tabi ki hayır. Ülkemizde bizlerin bilmediği onlarca büyük video izleme sitesi bulunmaktadır. Bu sitelere video paylaşımları yaparak izlenme oranlarınızı  daha da arttırabilirsiniz. Bu video paylaşım sitelerini sizler için aşağıda paylaşıyorum arkadaşlar. Sizlerde buralarda paylaşımlar yaparak popülaritenizi arttırabilirsiniz.

Youtube
Video.yahoo
Siz.net
Video.mynet
Zapkolik
Video.ekolay
İzlesene
Vidivodo
Dailymotion
Akilli.tv

Trtube
Timsah

Curcuna
Video.tr.msn