Upload Yaparak Para Kazanmak



 Upload siteleri ülkemizde çok kullanılan bir para kazanma yöntemidir. Çünkü internetten dosya, mp3, oyun veya film indirme bakımından ülkemiz dünyada ilk 5 ülke içinde bulunmaktadır. Bu nedenle de upload siteleri ülkemizde çok tercih edilmektedir. Peki upload sitelerden nasıl para kazanılır.

 Upload sitelerine üye olduktan sonra siteye bilgisayarınızdan mp3, oyun, video, film, belge vb. gibi dosyalar yüklersiniz ve site size bu yüklediğiniz dosya karşılığında bir link verir. Bu linkler sizlerin indirme linklerinizdir. İndirme linklerinizi forumlarda, sitelerde, sosyal ağlarda paylaşarak reklamını yaparsınız. Sizin paylaşmış olduğunuz linklere tıklanarak indirilen dosyalardan para kazanırsınız arkadaşlar. Her indirim başına para kazanırsınız. Upload sitesinin sizlere verdiği limitlerde indirim sonucu para kazanırsınız. Örnek vermek gerekirse A isimli upload sitesi 50 mb indirim karşılığında sizlere 2$ verir. Sizin bir mp3 yüklediğinizi farz edelim. Boyutu 5 mb ise bu dosyadan 10 adet indirildiği zaman siz 50 mb ulaşmış olursunuz ve site hesabınıza bunun karşılığında 2$ yatırır. Tabi her site böyle çalışmaz, bazı siteler mb üzerinden değil indirim miktarı üzerinden para ödemektedir. Yani 1000 indirime 5$ gibisinden ödeme yaparlar. Yani dosyanının büyüklüğü ne olursa olsun 1000 indirime ulaştığı zaman hesabınıza 5$ geçmektedir. 


 Gözünüze çok zor gibi gelebilir ancak emin olun ki zor değil arkadaşlar. Ülkemizde o kadar çok indirim işlemi yapılan forum var ki indirme linkinizi o forumlarda paylaşsanız bir hafta, on gün de verilen limite ulaşmanız imkansız değildir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken mp3 forumlarında film, oyun forumlarında video linki paylaşımı yaparsanız limitlere ulaşmanız çok zorlaşır. Sizlere linklerinizi paylaşabileceğiniz onlarca forumu buradan paylaşacağım arkadaşlar.

 Aşağıda sizlere bir kaç tane upload sitesi tanıttım arkadaşlar. Aklınıza hangisi yatarsa üye olabilirsiniz. İsterseniz hepsine birden üye olabilirsiniz. Benim önerim hepsine üye olun ve aynı dosyaları hepsine yükleyin. Bu indirme sitelerinde sizlere yardımcı olacak. İndirme limiti dolanlar sizin diğer linkinizden indirme yapabilirler.  

1. TURBOBİT


 Turbobit son zamanlarda ülkemizde en çok tercih edilen upload sitelerindendir. Bu sistemde ülkelere göre rank grubu olarak Türkiye B grubunda bulunmaktadır. Bu sitede yüklediğiniz dosyanın %3'ü dahi indirilse kazancınız hesabınıza geçmektedir. Yüzde yüz türkçe olması da bizlere daha kolaylık sağlamaktadır. Turbobit sitesinin minimum ödeme limiti 10 $'dır. En büyük özelliklerinden biri de siteye 100 GB'lık bir dosyayı bile upload edebilmenizdir. Upload ettiğiniz dosyalar 30 gün boyunca saklanır ve bir kez dahi indirilse bu süre 30 gün daha uzar. Site size 24 saat canlı destek sunmaktadır ve ayrıca sizlere günlük indirme sayacı vermektedir upload dosyalarınızın günde kaç kere indirildiğini göstermek için. Bu sitenin özelliklerini saymakla bitmez arkadaşlar. Sizler de daha fazla beklemeden bu siteye kayıt olunuz. BURAYA tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

2. HOTFİLE

 Hotfile en popüler dosya yükleme sitesidir. Hotfile sitesi ile gayet güzel paralar kazanmanız mümkündür. Yapmanız gereken sadece üye olmak dosyalarınızı yüklemek ve sitelerde bu dosyalarınıza ait linklerinizin reklamını yapmak. Her indirilme de sizde kazanmaya başlarsınız. Hotfile diğer upload sitelerine göre daha çok tercih edildiği için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siteye tek yüklemede 400Mb'lık dosya yükleyebiliyorsunuz. Hotfile dosya indirme siteleri içinde dünyada ilk beşte bulunmaktadır. Bu da ne kadar kullanışlı olduğunu sizlere anlatır zaten. BURAYA tıklayarak siteye üye olabilirsiniz.

3. NETLOAD
 

 Netload sitesi de Hotfile gibi kullanışlı sitelerdendir. Bu sitenin bir farkı netload.com değil netload.in olarak kullanılmaktadır. Ödemelerini Paypal aracılığı ile yapmaktadır. Sitenin alt ödeme limiti 25$’dır. İndirilmeyen dosyalar tıpkı Hotfile’de olduğu gibi Netload’da da silinmektedir. Netload 100Mb üstü dosyalara para vermektedir. Bu siteye yapacağınız her upload toplamda 20.000 indirmeye ulaştığında 100$ kazanıyorsunuz. Siteye üye olmak BURAYA tıklayınız ve üyeliğinizi tamamlayınız. Mail adresinize gelecek olan aktivasyon koduna tıklayarak hesabınızı aktive etmeyi unutmayınız.

4. ZİDDU

 
 Çok eski sayılmayan Ziddu, diğerlerine göre daha yeni olsa da diğerlerine oranla daha iyi olduğu için bu siteyi de sizlere tanıtmayı uygun gördüm. Ülkemize de ödeme yapmakta olan bu site bir dosyanın 1000 kere indirilmesi karşılığında sizlere 10$ ödenmektedir. Her 1000 indirmeye 10$ ödeme yapılacaktır ve ödemeleriniz Paypal adresine yapılacaktır. BURAYA tıklayarak siteye üye olabilirsiniz.

5. RAPİDSHARE

 

 Rapidshare ücretsiz kullanıcılara çok yavaş bir hızda indirme sunan bir paylaşım sitesidir. Ücretsiz kullanıcılar her bir dosya indirmelerinde saatlerce beklemek zorundadırlar. Buradaki amaç kullanıcıları Premium yani ücretli hesap almaya zorlamak. Premium hesap almaya gücünüz yoksa para ödemeden de Premium hesap sahibi olabilirsiniz. Bunun içinde sağlam paylaşımlarda bulunmanız gerekmektedir ve paylaşımlarınız ne kadar çok indirilirse o kadar çok Premium Point alırsınız. Böylece pointlerinizi kullanarak Premium hesap alabilirsiniz. Almış olduğunuz Premium hesapları büyük webmaster forumlarında satarak para kazanabilirsiniz. BURAYA tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.