SiteRobot İle Web Sitesi Alıp Satın Kazanın

 SiteRobot, bir dijital ürün alım satımı platformudur. SiteRobot sisteminin önümüzdeki üç yıl içinde 50 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşması beklenmektedir. SiteRobot sistemine giriş yaparak web sitenizi satışa çıkarabilir ve yapılan en yüksek teklifler üzerinden anlaşma sağlayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyata web sitelerini de buradan satın alabilirsiniz.



 Ülkemizde genellikle webmaster forumlarından site alım satımı yapılmaktadır. Ancak bazen bu durumlarda dolandırıcılık olmaktadır ve güven ortamı kaybolmaktadır. SiteRobot sistemi yüzde yüz güven ile sizlere alışveriş yapma imkanı sağlayan bir sistemdir. Daha önceleri ülkemizde pek yaygın olmayan SiteRobot, Mayıs ayında Türkçe yayın yapmaya başladıktan sonra günden güne işlem hacmini de büyütmeye başlamıştır. Ülkemizde birçok webmaster kullanıcısı artık bu sistemi tercih etmektedir. Bunda en büyük etken kolay alışveriş ve güvenilirliktir. Sistemden Dolar, Euro ve TL olarak alışveriş yapma imkanı bulunmaktadır. Sistemde ilanlar genellikle açık arttırma ile satışa sunulmaktadır, bu da rekabet ortamını yaratarak daha fazla kazanç sağlamanıza yardımcı olmaktadır. Açık arttırmanın yanı sıra SiteRobot kullanıcılarına gizli teklif modeliyle özel satış yöntemi de sunmaktadır.



 SiteRobot sisteminde ücretli olarak ilan verebilmektesiniz ancak yeni üyeler tanışma amacıyla sınırsız olarak ilan verme imkanına sahip olmaktadırlar. SiteRobot başarıyla tamamlanan ilanlar üzerinden %3.5 oranında bir komisyon kesintisi yapmaktadır. İlanlarınızı yayınlayabilmek için siteye ücretsiz üye olmanız gerekmektedir veya Facebook, Twitter üzerinden giriş yapabilirsiniz. 

 Siteye ulaşmak için lütfen BURAYA tıklayınız.