HepsiBurada Adsense İle Yayıncı Olarak Para Kazanabilirsiniz




 Google Adsense'yi bilmeyenimiz yoktur. Kısaca özetlemek gerekirse Google ile bir anlaşma yaparsınız ve size vermiş olduğu kodlu reklamı sitenize yerleştirirsiniz. Sitenize gelen ziyaretçilerinizin reklamlara tıklamasından para kazanırsınız. Ancak Google bu konularda çok dikkatli ve hassas olduğu için en ufak bir hatanızda Adsense hesabınızı iptal etmektedir. Bu yazımda sizlere Google Adsense'ye alternatif olarak bir sistemden bahsetmek istiyorum. Hepsiburada.com. 

 Hepsiburada sitesinden tıpkı Google Adsense gibi sitenize reklamlar alarak ziyaretçi tıklamalarından para kazanabilmektesiniz. Sisteme girmek için BURAYA tıklayarak açılan formu doldurunuz ve size dönmelerini bekleyiniz. Sistemi sizlere biraz açıklamak istiyorum. Hepsiburada sitesinden ziyaretçi tıklamalarından kazanacağınız miktarlar aşağıdaki tabloda görüldüğü gibidir. 



   Reklamlarınıza tıklayan ziyaretçilerinizin sayısı 24 saatte bir hepsiburada.com sitesindeki adsense hesabınıza işlemektedir. Sistemin minimum ödeme miktarı 75 TL'dir. Ayda 30.000 den fazla ziyaretçi yaratabilecek siteler bu program kapsamı dışındadır, bu nedenle aylık ziyaret sayınız 30.000'i geçse bile bir ay için ek maksimum kazanç 2.100 TL ile sınırlanacaktır.  Ziyaretçi sayısı sınırlamaları, sitenizdeki kullanıcı sayısı ya da günlük hitiniz değil, sitenizdeki ziyaretçilerin Hepsiburada.com reklamlarına tıklamaları baz alınarak belirtilmiştir. Tıklamalardan kazanmış olduğunuz miktarı sitedeki menüden raporlarım bölümünde görebilirsiniz. 75 TL miktarına ulaştıktan sonra 'Ödeme Talep Et' butonundan ödeme isteyebilirsiniz. Ödemeler her ayın 3'ünden sonraki ilk Cuma günü başlanır, bir önceki ay/ayların kazaçları hesaplanarak yapılabilir. Sistemden aylık bazda en çok 2100 TL kazanabilirsiniz. Ödemeler banka hesabınıza yapılmaktadır.


Ayrıca reklamlarınızı tek bir başvuru ile açtığınız hesap üzerinden aldığınız kodları başvuru sırasında belirttiğiniz dışında sitelerde de kullanabilirsiniz. Bunun için hesabınızda hangi sitelerde reklam yayınladığınız bilgisini hesabım bölümdeki sitelerin alanına ekleyiniz. Hesabınızdan hangi sitelerden trafik geldiği bizim tarafımızdan da ayrıca takip edilmektedir. Aynı sayfada 3'ten fazla reklam yayınlanamaz. Ancak çok uzun sayfalarda bu rakam 6'ya çıkarılabilir. Ayrıca sitenizde Hepsiburada.com sitesi ile başka reklamlarda yayınlamanızda sıkıntı olmamaktadır. Reklamlarınızı blogunuzda da yayınlayabilirsiniz. Sizlerde sitenizde Hepsiburada.com reklamları ile para kazanmak isterseniz BURAYA tıklayarak açılan formu doldurunuz.  Aşağıda benim tasarladığım reklamı görebilirsiniz. Destek için tıklarsanız çok memnun kalırım.